Judith E.M. Kocken

Functie: Logopedist/eigenaar praktijk

Afdeling: Logopedie Praktijk Kocken

Naast mijn activiteiten in mijn eigen praktijk ben ik 38 jaar werkzaam geweest in Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem . Daar ben ik o.a. lid van het slikteam geweest. Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister van paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Ik ben lid van het Parkinsonnetwerk en erkend afasietherapeut en mimetherapeut. Middels manuele facilitatie van de larynx kan globusgevoel weggehaald worden. Chronische hoest wordt volgens het SPEICH-C programma behandeld. Stemklachten en begeleiding rondom stemoperaties behoort ook tot mijn aandachtsgebied.  Op al deze gebieden volg ik regelmatig bij- en nascholingen. Vanwege de vele aanmeldingen heb ik collega Marije Hendrikx-Overgaauw als ZZP-er aangenomen. Een bekwame, en prettige persoonlijkheid.

Naast behandelingen in de polikliniek in Arnhem-Zuid doe ik ook aan huis behandelingen.

Leeftijd    63
Opleiding    HBO logopedie
Logopedist sinds    1980
Specialisme    volwassenen met afasie, dysartrie waaronder Parkinson, (oncologische) slikproblemen, stemproblemen/globusgevoel, mimetherapie, chronische hoest
Wekelijkse aanwezigheid    dagelijks aan huis behandelingen mogelijk

De logopedische praktijk is gevestigd in de polikliniek in Arnhem-Zuid. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en voldoet aan de getelde inrichtingseisen. Er is voldoende (gratis) parkeermogelijkheid.

De praktijk werkt alleen op afspraak.

U kunt u aanmelden via telefoonnummer 06-25528903 of door het aanmeldingsformulier elders op de site in te vullen.

Terug naar overzicht